Scurt istoric

Agentia Imobiliara EURO IMOBIL Targu Mures


Agentia Imobiliara EURO IMOBIL si-a inceput activitatea in 28 august 1999, cu o mana de oameni inimosi care au crezut in idealuri nobile. Si-au propus sa serveasca clientii la cele mai inalte standarde de calitate si ... au reusit! Au dorit ca din primul an sa fie lideri pe piata targumuresana si ... au reusit! Au stabilit ca activitatea firmei trebuie proiectata pe termen lung si azi, dupa atatia ani, EURO IMOBIL este in continuare lider pe piata.

 

„Apa trece, pietrele raman....” - ce bine se potriveste!

 

Ne reamintim cu mare placere de Annamaria, Ramona, Ali, Istvan si Florin, o parte din fostii nostri colegi, actuali prieteni, oameni minunati, cu personalitate si un caracter deosebit, care au participat la construirea unei temelii trainice a firmei EURO IMOBIL.

 

Anii au trecut unul cate unul, cu urcusuri si coborasuri si iata-ne tot pe piata imobiliara cu peste 3600 de tranzactii imobiliare efectuate cu succes, avand o experienta bogata pe toate segmentele imobiliare si cu o echipa care poate rezolva pentru tine orice demers in domeniul imobiliar.

 

Si pentru ca TU esti foarte important(a) pentru noi, iti oferim tot ceea ce este mai bun in domeniul imobiliar.

 

Fii alaturi de noi, ca prieten(a) si impreuna vom deveni o mica parte din istoria EURO IMOBIL!

 

P.S. Cum spunea un fost coleg de-al nostru ... „Fie ca blazonul EURO IMOBIL sa fie vesnic stralucitor!”

 

Echipa Euro Imobil >>

 

Contact - Lasa un mesaj