Despre noi

 

Scurt istoric

Agentia Imobiliara EURO IMOBIL si-a inceput activitatea in 28 august 1999, cu o mana de oameni inimosi care au crezut in idealuri nobile. Si-au propus sa serveasca clientii la cele mai inalte standarde de calitate si ... au reusit! Au dorit ca din primul an sa fie lideri pe piata targumuresana si ... au reusit! Au stabilit ca activitatea firmei trebuie proiectata pe termen lung si azi, dupa atatia ani, EURO IMOBIL este in continuare lider pe piata.

citeste mai mult »


Echipa Euro Imobil

EURO IMOBIL inseamna mai intai de toate un spirit deschis, profesionalism, inseamna o mare familie care reuneste clientii nostri si o echipa tanara, ambitioasa si profesionista care vine in intampinarea nevoilor clientilor.

citeste mai mult »


De ce noi?

Argumente sunt multe, te lasam sa le analizez singur pe toate. Suntem convinsi ca experienta si istoricul tranzactiilor incheiate ne pozitioneaza DETASAT ca lider pe piata imobiliara locala. Ramane ca si tu sa iei contact cu argumentele noastre!

citeste mai mult »


Micul univers - Casa ta

STOP! Opreste-te o clipa din viata ta zbuciumata si gandeste-te la tine, la familia ta, la cei apropiati tie. Unde este acel minunat loc in care voi toti va intalniti si traiti impreuna?

citeste mai mult »

 

Contact - Lasa un mesaj