Micul univers - Casa ta

 

STOP! Opreste-te o clipa din viata ta zbuciumata si gandeste-te la tine, la familia ta, la cei apropiati tie. Unde este acel minunat loc in care voi toti va intalniti si traiti impreuna?

 

Nu cumva este “casa ta”? Micul tau univers, unde sentimentele precum dragostea, fericirea si bucuria isi gasesc acel sfant lacas, acel loc numai al tau, unde te regasesti ca fiind cea mai importanta persoana din univers.

 

Locul in care te-ai nascut, ai copilarit, nu il vei numi intotdeauna “casa ta”? Sau poate acolo unde ai trait visul primei iubiri si primul sarut al adolescentei nu va ramane in sufletul tau ca fiind “casa ta”? Acolo unde impreuna cu iubitul sau iubita ati intrat si ati trecut pragul pasind “cu dreptul”, plini de dragoste, emotii si sperante de viitor, nu se numeste oare “casa ta”? Copiii tai, acest minunat dar de la divinitate, s-au nascut sau se vor naste in acelasi minunat loc numit “casa ta”?

 

Acolo vei trai toate sentimentele pe care natura prin firea ei ti le-a d─âruit, acolo vei locui si vei imbatrani “frumos”, alaturi de cei dragi. Iar acest “acolo” se numeste si se va numi intotdeauna “casa ta”.

 

Ceea ce se spune aici poate parea doar un vis. Dar la fel de adevarat este ca din vise s-au nascut marile sperante care ulterior s-au transformat in realizari.

 

Daca EURO IMOBIL te va putea ajuta in dorinta de a-ti gasi “casa ta”, caminul caruia tu si familia ta ii veti da viata, atunci vom fi onorati si fericiti ca mica noastra contributie a avut succes.

 

P.S. Pentru tine si familia ta cel mai important lucru din lume este “CASA TA”

 

<<  De ce noi?

 

Contact - Lasa un mesaj