Fii agent si castiga

Castiga bani cu Euro Imobil!                                                                          TE RUGAM SA COMPLETEZI UNUL DIN FORMULARELE DE MAI JOS.

 

1) Ce trebuie sa faci?
• Recomanda-ne prietenilor tai, cunostintelor si rudelor tale care doresc sa vanda, sa cumpere, sa schimbe, sa dea in chirie sau sa ia in chirie un apartament, o casa, un spatiu comercial, birou, teren sau alt imobil.
• Completeaza formularul de mai jos (Oferta sau Cererea) cu datele persoanei careia ne-ai recomandat, cu adresa imobilului care urmeaza sa fie tranzactionat si datele tale de contact. Daca vrei să fii si mai eficient(a) suna-ne si vino la sediul EURO IMOBIL cu persoana recomandata de tine.

 

2) Ce facem noi?
• Preluam imobilul persoanei recomandate de tine in baza de date, in cazul vanzarii sau inchirierii. Preluam cererea imobiliara in cazul cumpararii sau luarii unui imobil in chirie.
• Vom nota in evidentele noastre numele tau alaturi de persoana recomandata de tine.
• Echipa de profesionisti de la Euro Imobil va face tot posibilul pentru rezolvarea ofertei sau cererii imobiliare a persoanei recomandate de tine.

 

3) Cum castigi?
• În cazul finalizarii si incheierii unei vanzari, cumparari, inchirieri sau schimb a imobilului persoanei recomandate de tine, vom calcula o suma din comisionul Euro Imobil pe care ti-o vom oferi pentru efortul tau si pentru ajutorul pe care ni l-ai oferit.

 

4) Cat castigi?
• În cazul unei vanzari, a unei cumparari sau a unui schimb a imobilului persoanei recomandate de tine vei primi, din comisionul obtinut de Euro Imobil, o suma in valoare de cel putin 100 de lei si o sticla de vin special, pe gustul tau.
• In cazul in care dam in chirie imobilul persoanei recomandate de tine sau in cazul in care persoana recomandata de tine ia in chirie un imobil prin intermediul nostru, vei primi, din comisionul obtinut de Euro Imobil, o suma in valoare de cel putin 50 de lei si o sticla de vin special, pe gustul tau.

 

Ce parere ai? Nu-i asa ca merita efortul tau?

 

Desigur, ca mai multe recomandari inseamna mai multe sanse de castig si sume mai mari de bani castigate de tine.

 

P.S. In cazul in care iti va placea aceasta activitate, vei avea sanse foarte mari sa devii intr-adevar Agent Imobiliar, sa fii colegul nostru si sa te alaturi profesionistilor din Echipa „Euro Imobil”.

 

Nu ezita! Te provocam sa fii agent imobiliar si sa castigi!

Contact - Lasa un mesaj