Carduri de fidelitate

Deoarece ai incheiat tranzactii prin intermediul Euro Imobil, ne-ai dovedit de-a lungul timpului ca esti un client si un partener fidel. Iti multumim pentru ca ai apelat la noi cu incredere pentru a-ti oferi sfaturi imobiliare, pentru ca ne-ai oferit sansa sa te reprezentam intr-una dintre cele mai importante decizii din viata ta: cumpararea, vanzarea, schimbul sau inchirierea casei tale.


Ne-am gândit in permanenta la nevoile tale si ti-am oferit cele mai potrivite solutii imobiliare. Noua ne pasa ca tu sa fii multumit(a) de deciziile alese impreuna. Ne dorim sa creem plus-valoare pentru investitia ta, precum si un sentiment de multumire si impacare sufleteasca pentru tine.


Pentru ca ne-ai acordat atata incredere, iti rasplatim fidelitatea prin CARDURILE DE FIDELITATE EURO IMOBIL.


Vei deveni posesorul cardului de fidelitate EURO IMOBIL GOLD daca efectuezi minim o tranzactie prin intermediul agentiei noastre.


Beneficiezi de reducere de comision la intermedierea urmatoarelor tipuri de tranzactii: vanzari, cumparari, inchirieri, schimburi de apartamente, case, terenuri, spatii comerciale etc.


Valoarea reducerii este de 5% din comisionul agentiei si o vei primi pentru a doua tranzactie efectuata prin intermediul Euro Imobil.


Odata ce ai devenit partenerul nostru imobiliar, începand cu urmatoarele colaborari poti obtine aceasta reducere fie pentru tine, fie pentru o ruda, un coleg sau un prieten pe care ni-l recomanzi si caruia ii vom intermedia o tranzactie imobiliara.Tu alegi cine va primi suma de bani in aceste situatii.


De la a treia tranzactie efectuata prin Euro Imobil vei primi cardul de fidelitate EURO IMOBIL PREMIUM prin care vei beneficia de o reducere de 10% din comisionul Euro Imobil.


Iti multumim pentru fidelitatea ta si te asteptam cu drag,
Echipa EURO IMOBIL

 

Contact - Lasa un mesaj